Meer informatie over "De Panaché”

Terrasje pakken in zevenbergen bij panaché
Sinds 1988 is Broodjeszaak Panaché gevestigd op de markt in Zevenbergen, een prachtige A-locatie in het centrum van het dorp. Wim en Dimphy Vloerbergh hebben de zaak opgebouwd tot wat het nu is: een begrip in de regio. In de loop der jaren zijn schoonzoon Joost en dochter Patricia een grote rol gaan spelen in het reilen en zeilen van de Panaché. Zij hebben hierbij de hulp van een team van enthousiaste medewerkers waarvan de meeste al vele jaren in dienst zijn.

Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel. Zo worden vrijwel alle salades ambachtelijk in eigen keuken bereid. Maken wij onze saté zelf van varkenshaas en kipfilet en zijn de gehaktballen huisgemaakt. Wij verkopen uitsluitend verse friet, die dagelijks door ons wordt voorgebakken.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe producten om ons assortiment uit te breiden. Zo waren wij in 1988 de eerste broodjeszaak die vers gebakken stokbroden in Zevenbergen introduceerden. Inmiddels hebben we een zeer ruime keuze in broodjes en snacks. Wij verzorgen ook bruine zachte broodjes en bruine stokbroodjes voor een gezonde keuze.

Ook voor een leker ijsje kan je bij ons terecht

Vanaf zomer 2011 wordt ons terras uitgebreid naar het middenterrein van de markt. Vanaf die tijd nemen wij ook wijn en bier op in ons assortiment. Natuurlijk kunt u ook terecht bij ons voor diverse frisdranken,melk, koffie, milkshakes, softijs, etc.